Τα Στατιστικά μας – Φεβρουάριος 2024

Ο παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, είναι αδιαμφισβήτητα ο χρόνος ανταπόκρισης και επεξεργασίας των περιστατικών που λαμβάνονται από τα εγκατεστημένα και επιτηρούμενα από το κέντρο μας συστήματα ασφαλείας.

Επιχειρησιακή Συνέχεια: Εγγύηση Ασφάλειας & Λειτουργίας σε κάθε κατάσταση

Η εταιρεία μας ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και περηφάνια ότι έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο ISO 22301:2019 Σύστημα Επιχειρησιακής Συνέχειας.

Τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου Λογισμικού Διαχείρισης Συναγερμών ΚΛΣ

Καθώς οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες ασφάλειας έχουν εξελιχθεί, οι σημερινές απαιτήσεις των υπηρεσιών 24ωρης επαγγελματικής παρακολούθησης είναι εντελώς διαφοροποιημένες. Η βέλτιστη και αποτελεσματική διαχείριση στην 24/7 ηλεκτρονική επιτήρηση και παρακολούθηση είναι σημαντική και μείζονος σημασίας.

Τα Στατιστικά μας – Φεβρουάριος 2023

Ο παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, είναι αδιαμφισβήτητα ο χρόνος ανταπόκρισης και επεξεργασίας των περιστατικών που λαμβάνονται από τα εγκατεστημένα και επιτηρούμενα από το κέντρο μας συστήματα ασφαλείας.

ΕΡΜΗΣ & Hik-ProConnect: Η λύση με την προστιθέμενη αξία για τους εγκαταστάτες

Ο ΕΡΜΗΣ με το Sentinel σε συνεργασία με την Hikvision παρέχουν όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται προκειμένου να βοηθήσουν τους εγκαταστάτες συναγερμού, αλλά και τους τελικούς χρήστες παρακολούθησης βίντεο, να ελέγχουν τα συστήματά τους σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. τιμά τα 40 χρόνια της με ένα επίκαιρο λογότυπο

Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. παρουσίασε ένα ανανεωμένο λογότυπο για να τιμήσει περαιτέρω την 40ή επέτειο της.

Σύστημα Διαχείρισης Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία κατά ISO 45001:2018

Συνέντευξη με τον Αναστάσιο Σαρδέλη, Υπεύθυνο Ποιότητας – Υγείας & Ασφάλειας της ΕΡΜΗΣ - Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός A.E. στο περιοδικό Security Report

Κέντρα Λήψης Σημάτων: Η σημαντικότητα του χρόνου ανταπόκρισης

Συνέντευξη με τον Γιώργο Μαντά, Business Operations Manager της ΕΡΜΗΣ - Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός A.E. στο περιοδικό Security Report

Υποστήριξη Τεχνολογίας CADDX – Ultrasync Cloud

Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ, συνεχίζει με προσήλωση να αυξάνει το πλήθος των υποστηριζόμενων συστημάτων και των τεχνολογιών, προς όφελος των εγκαταστατών και συνδρομητών της.

COVID-19: Εταιρική ευαισθητοποίηση και επιχειρησιακή συνέχεια

Η πανδημία του COVID–19 αποτελεί εδώ και πάνω από ένα χρόνο μια πρόκληση με συνέπειες για την υγεία των πολιτών και το σύστημα υγείας, αλλά και σημαντικές οικονομικές επιπτώσεις. Στον ΕΡΜΗ, έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να εξασφαλίσουμε την Επιχειρησιακή μας Συνέχεια, σε κάθε επίπεδο λειτουργίας μας.

Τι είναι ο επιτηρούμενος συναγερμός και πώς λειτουργεί ένα Κέντρο Ελέγχου και Λήψης Σημάτων

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού (ΚΛΣ) είναι ένας εξαιρετικά ασφαλής σταθμός παρακολούθησης, που επανδρώνεται όλο το εικοσιτετράωρο από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους ειδικούς, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο.

VIDEO VERIFICATION: Αναλύοντας την Επαλήθευση Συναγερμού

Οι εσφαλμένοι συναγερμοί αποτελούν ένα χρόνιο πρόβλημα της βιομηχανίας των συστημάτων ασφαλείας και της ηλεκτρονικής παρακολούθησης. Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των σημάτων συναγερμού που διαχειρίζονται οι Κεντρικοί Σταθμοί, αφορά ψευδοσυναγερμούς. Το φαινόμενο ανεβάζει το κόστος για τους παρόχους υπηρεσιών ασφαλείας, αυξάνοντας την κατανάλωση πόρων, ενώ δημιουργεί προβλήματα στις αστυνομικές αρχές, όταν καλούνται να επαληθεύσουν την αιτία του περιστατικού.

Αυξάνοντας την ασφάλεια στα επιτηρούμενα συστήματα

Η απομακρυσμένη παρακολούθηση και διαχείριση, εξακολουθεί να παρουσιάζει αυξητική τάση, ωστόσο, είναι όλο και πιο σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, να επιτρέπεται στους τελικούς χρήστες να διαχειρίζονται τη δραστηριότητα, να διατηρούν την επίβλεψη και τον έλεγχο και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ασφάλειας τους πιο έξυπνα, γρηγορότερα και σχεδόν από οπουδήποτε.

Ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας

Παρακολουθούμε προσεκτικά όλες τις εξελίξεις που σχετίζονται με την COVID-19 και έχουμε προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να εξασφαλίσουμε την Επιχειρησιακή μας Συνέχεια, σε κάθε επίπεδο λειτουργίας της εταιρείας. 

GOLD βραβείο για τον ΕΡΜΗ στα Security Excellence Awards 2019

Με GOLD βραβείο τιμήθηκε ο ΕΡΜΗΣ – Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός, στον πυλώνα των Δραστηριοτήτων και στην ενότητα Λήψη Σημάτων Συναγερμού.

Η σύγχρονη λύση στην ασφάλεια: Υπηρεσία GPRS/IP μέσω Global Sim

Η αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης για τη μετάδοση των σημάτων συναγερμού ενός συστήματος ασφαλείας μέσω GPRS/IP, αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη λύση στα μειονεκτήματα που προκύπτουν από τη σταθερή - ευρυζωνική τηλεφωνία VOIP.

Από το PSTN στο VoIP

Τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα εγκαταλείπουν συνεχώς την αναλογική τηλεφωνία και προσφέρουν τηλέφωνο και Internet μαζί (VoIP). Το αποτέλεσμα είναι οι χρήστες των συστημάτων ασφαλείας να αντιμετωπίζουν κάποιες φορές καθυστερήσεις και άλλα προβλήματα, κατά την αποστολή σημάτων προς το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

ΕΡΜΗΣ – Πρωτοπορία στην Επαλήθευση Συναγερμού με Οπτικό Έλεγχο (CCTV)

Ο ΕΡΜΗΣ - και στις υπηρεσίες CCTV - έχει ως στρατηγική επιλογή την ανάπτυξη νέων πρωτοπόρων υπηρεσιών, προς όφελος του πελάτη και του εγκαταστάτη, ενώ παράλληλα ενισχύει την τεχνογνωσία του προσωπικού του, παραμένοντας πρωτοπόρος στην τεχνολογία του κλάδου.

Yψηλής ποιότητας υπηρεσίες μέσα από ένα τεχνολογικά προηγμένο περιβάλλον

Συνέντευξη του Γιώργου Θεοφίλη – Γενικού Διευθυντή της ΕΡΜΗΣ – Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Security Manager.

Ο ΕΡΜΗΣ συμμορφώνεται με τον κανονισμό GDPR

Ο ΕΡΜΗΣ έχει ήδη αναπτύξει και δεσμεύεται για ένα λεπτομερές σχέδιο δράσης προκειμένου να διασφαλίσει τη συμμόρφωση του με τον κανονισμό GDPR, που ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018.

Η παγκόσμια αγορά επιτηρούμενων συστημάτων στα 46 δις δολάρια

Η παγκόσμια αγορά επιτηρούμενων συστημάτων ασφαλείας αποτιμάται σήμερα σε 45,7 δισεκατομμύρια δολάρια και αναμένεται να φτάσει σε 59,8 δις δολάρια το 2023, με μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) 5,5%.

Δυναμική παρουσία του ΕΡΜΗ στο 6o SECURITY PROJECT

Ο ΕΡΜΗΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε. συμμετείχε στο 6ο Συνέδριο Security Project που διεξήχθη στις 16 και 17 Μαρτίου στο Wyndham Grand Hotel. Ο κ. Γιώργος Θεοφίλης, Γενικός Διευθυντής του ΕΡΜΗ, πήρε μέρος στο πάνελ συζήτησης της 2ης ημέρας.

6o SECURITY PROJECT, 16 – 17 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel

Ο Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός - ΕΡΜΗΣ, υποστηρίζει ως Χορηγός το φετινό συνεδριακό event για το management, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες security στην Ελλάδα και συμμετέχει στο πάνελ συζήτησης της 2ης ημέρας.

Άσκηση Πυρόσβεσης στον ΕΡΜΗ

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Άσκηση Πυρόσβεσης για το Προσωπικό της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ-ΕΡΜΗΣ, στο κεντρικό κτίριο του ΕΡΜΗ. Στην Άσκηση, διάρκειας 60', συμμετείχε όλο το προσωπικό του ΕΡΜΗ σε 3 στάδια (τρεις ομάδες προσωπικού των 10 ατόμων η κάθε μία), με εισηγητή τον Τεχνικό Ασφαλείας της Εταιρείας.

ΕΡΜΗΣ: Υπόδειγμα υποδομών αυξημένης Ασφάλειας για αποστολή ευαίσθητων δεδομένων

Σε ένα από τα σημαντικότερα events στο χώρο του IT για τη Φιλανδία, η Santa Monica Networks, εταιρεία υποδομών και δικτύων, παρουσίασε το site του ΕΡΜΗ, ως υπόδειγμα χρήσης του Cryptshare για χώρες με non Unicode Character.

Η επιλογή Κέντρου Λήψης Σημάτων Συναγερμού, είναι κρίσιμη για την ικανοποίηση των Πελατών σας

Ως Εγκαταστάτης, η επιλογή σας για ένα αξιόλογο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού είναι μείζονος σημασίας. Μετά την ολοκλήρωση μιας εγκατάστασης και τοποθέτησης ενός συστήματος συναγερμού στο χώρο του πελάτη, ο ΕΡΜΗΣ θα σας εκπροσωπεί και θα σας αντιπροσωπεύει στους πελάτες σας, οι οποίοι τυπικά θα αλληλοεπιδρούν και θα επικοινωνούν συχνότερα με το Κέντρο Λήψης Σημάτων.

ΕΡΜΗΣ: Πρότυπο Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών με ISO 27001

Νέα πρωτιά για τον ΕΡΜΗ: Είναι το πρώτο και το μοναδικό Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα πιστοποιημένο από την TUV Hellas κατά ISO/IEC 27001, το μοναδικό διεθνές πρότυπο με δυνατότητα επιθεώρησης, η οποία καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

Αναγνώριση προσώπου: τι πρέπει να γνωρίζετε

Τα συστήματα αναγνώρισης προσώπου (Facial Recognition) γίνονται όλο και πιο δημοφιλή αυτή την εποχή, καθώς παρέχουν μια ακριβή μέθοδο για τον εντοπισμό ενός ατόμου και τη διασφάλιση της ασφάλειας. Καθώς οι ανησυχίες για την παγκόσμια ασφάλεια αυξάνονται λόγω των γεωπολιτικών εντάσεων και των τρομοκρατικών απειλών, η αγορά αναγνώρισης προσώπου αναμένεται να σημειώσει μαζική ανάπτυξη.

Σε άνοδο τα επιτηρούμενα συστήματα ασφαλείας σε Ευρώπη και ΗΠΑ

Σύμφωνα με νέα έρευνα της Berg Insight, ο αριθμός των επιτηρούμενων συστημάτων συναγερμού στην Ευρώπη προβλέπεται να αυξηθεί από 8,7 εκατομμύρια το 2016 σε 10,6 εκατομμύρια το 2021.