Δυναμική παρουσία του ΕΡΜΗ στο 6o SECURITY PROJECT

Ο ΕΡΜΗΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Α.Ε. συμμετείχε – ως Χορηγός – στο 6ο Συνέδριο Security Project που διεξήχθη στις 16 και 17 Μαρτίου στο Wyndham Grand Hotel. Συγκεκριμένα, ο κ. Γιώργος Θεοφίλης, Γενικός Διευθυντής του ΕΡΜΗ, πήρε μέρος στο πάνελ συζήτησης της 2ης ημέρας, με θέμα: Σύγχρονες Προκλήσεις για τους Κεντρικούς Σταθμούς – Οι Απαιτήσεις των Πελατών και η Ανάγκη ενίσχυσης της ποιότητας των υπηρεσιών.

Η συζήτηση, είχε ως άξονες τις σημερινές απαιτήσεις των συνεργατών-εγκαταστατών και τελικών πελατών, την εμπορική πολιτική και το ανταγωνιστικό περιβάλλον, τους τρόπους αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών και τις επενδύσεις, καθώς και τη σημασία της επιλογής, εκπαίδευσης και διαχείρισης του προσωπικού, σε έναν Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων.

Αναλύθηκαν επίσης διεξοδικά από τον κ. Θεοφίλη, οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις που υπάρχουν σήμερα στην Ελληνική αγορά, με αναφορές στην τεχνολογική υπεροχή του ΕΡΜΗ, οι πρόσφατες επενδύσεις μας στις κτιριακές και τεχνολογικές υποδομές, με έμφαση στην αξιοπιστία και εμπιστοσύνη που προσφέρεται μέσα από τις συνεχώς αναβαθμιζόμενες υπηρεσίες, η υψηλότερη αποτελεσματικότητα αποτροπής αρνητικών συμβάντων και η υιοθέτηση όλων των πιστοποιήσεων, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και λογισμικού.

Το 2ήμερο Συνέδριο Security Project, το οποίο επισκέφθηκαν και παρακολούθησαν εκατοντάδες στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματιών του κλάδου Ασφάλειας & Ελέγχου, αποτέλεσε για μια ακόμα χρονιά ένα παραγωγικό «event» για το management, τις υπηρεσίες και τις τεχνολογίες security στην Ελλάδα.