Υποστηριζόμενα Κλειστά Kυκλώματα Tηλεόρασης (CCTV)

Μην κινητοποιείστε άσκοπα, αφού εμείς θα αξιοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο που μας παρέχει η τεχνολογία Κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης, προκειμένου να επαληθεύσουμε εάν το περιστατικό του συναγερμού είναι αληθινό. Θα καταγράψουμε εικόνες και video καθ’ όλη τη διάρκεια της παρακολούθησης και θα τα έχουμε στην διάθεση σας εάν ζητηθούν.

Επαλήθευση Συναγερμού με Οπτικό Έλεγχο

Ο τομέας CCTV αποτελεί την αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης στον κλάδο των συστημάτων Ασφαλείας, με διαρκείς προκλήσεις και απαιτήσεις συνεχούς αναβάθμισης και βελτίωσης. Η γνώση και η πολύχρονη εμπειρία του ΕΡΜΗ, σε συνδυασμό με την κορυφαία τεχνολογία που διαθέτει, εγγυάται λύσεις που προσαρμόζονται ακόμα και στις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές.

Ο ΕΡΜΗΣ, με το κορυφαίο λογισμικό και τις υποδομές που χρησιμοποιεί, εκμεταλλεύεται τα σύγχρονα συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης επιβεβαιώνοντας οπτικά κάθε περιστατικό. Mε αυτό τον τρόπο χρησιμοποιεί το CCTV ως εργαλείο αποτροπής εγκληματικών πράξεων, αλλά και ως εργαλείο εξιχνίασης παραβατικών πράξεων. Έτσι αποδεικνύει καθημερινά την αξία του με την πολύτιμη συμβολή του στην ασφάλεια του σύγχρονου κόσμου μας.