Υποστήριξη Τεχνολογίας CADDX – Ultrasync Cloud

Η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. – ΕΡΜΗΣ, συνεχίζει με προσήλωση να αυξάνει το πλήθος των υποστηριζόμενων συστημάτων και των τεχνολογιών, προς όφελος των εγκαταστατών και συνδρομητών της.

Αυτή τη φορά, σε συνεργασία με την εταιρεία G.I. Security S.A., αντιπρόσωπο και διανομέα προϊόντων CADDX / UTC – Carrier σε Ελλάδα και Κύπρο, πιστοποιήθηκε ως εξουσιοδοτημένο Κέντρο Λήψης Σημάτων για τη λήψη ηλεκτρονικών σημάτων – συστημάτων CADDX Ultrasync Cloud.

Με απώτερο στόχο την ανάπτυξη και ενσωμάτωση καινοτόμων τεχνολογιών, η Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε., λαμβάνοντας όλες τις απαιτούμενες εγκρίσεις από την UTC – Carrier, πιστοποιείται και υποστηρίζει εξ’ ολοκλήρου τη νέα λύση των συστημάτων ασφαλείας CADDX – UltraSync Cloud, διευρύνοντας έτσι το πεδίο των παρεχόμενων υπηρεσιών και των υποστηριζόμενων κατασκευαστικών οίκων.

Το UltraSync Cloud οδηγεί τη συνδεσιμότητα σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, εξασφαλίζοντας ασφαλή σύνδεση από άκρο σε άκρο για μια σειρά προϊόντων ασφαλείας της CADDX, προσφέροντας πολλαπλές δυνατότητες, διασφαλίζοντας έτσι την ευελιξία στον τρόπο παρακολούθησης και ελέγχου των συστημάτων ασφαλείας σε πιστοποιημένους επαγγελματίες του κλάδου και τελικούς χρήστες.

H κατανόηση των αναγκών του κλάδου της ασφάλειας, είναι χαρακτηριστικό στοιχείο της φιλοσοφίας της Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε. Η υποστήριξη των νέων τεχνολογιών αναβαθμίζει και εξασφαλίζει ευέλικτες λύσεις, προσφέροντας κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες ηλεκτρονικής παρακολούθησης, σε ένα από τα πιο ανεπτυγμένα τεχνολογικά περιβάλλοντα στον κλάδο της ασφάλειας.