ΕΡΜΗΣ – Πρωτοπορία στην Επαλήθευση Συναγερμού με Οπτικό Έλεγχο (CCTV)

Ο ΕΡΜΗΣ – και στις υπηρεσίες CCTV – έχει ως στρατηγική επιλογή την ανάπτυξη νέων πρωτοπόρων υπηρεσιών, προς όφελος του πελάτη και του εγκαταστάτη, ενώ παράλληλα ενισχύει την τεχνογνωσία του προσωπικού του, παραμένοντας πρωτοπόρος στην τεχνολογία του κλάδου.

Ο ΕΡΜΗΣ – Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός Α.Ε., το πρώτο Kέντρο Λήψης Σημάτων ιστορικά στην Ελλάδα, ιδρύθηκε το 1982. Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία και διανύοντας την 4η δεκαετία στον κλάδο της ασφάλειας, ο ΕΡΜΗΣ λειτουργεί σήμερα σε ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά περιβάλλοντα, προσφέροντας την απόλυτη εξυπηρέτηση 24/365. Κλειδί της επιτυχίας του, το τρίπτυχο ποιότητα, αξιοπιστία και ειλικρίνεια, το οποίο σφραγίζει την εμπιστοσύνη των πελατών του, μέσα από τις Υπηρεσίες λήψης ηλεκτρονικών σημάτων Συναγερμού.

Ειδικότερα, ο τομέας CCTV αποτελεί την αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης στον κλάδο των συστημάτων Ασφαλείας, με διαρκείς προκλήσεις και απαιτήσεις συνεχούς αναβάθμισης και βελτίωσης. Η γνώση και η πολύχρονη εμπειρία του ΕΡΜΗ, σε συνδυασμό με την κορυφαία τεχνολογία που διαθέτει, εγγυάται λύσεις που προσαρμόζονται ακόμα και στις πλέον απαιτητικές προδιαγραφές. Ο ΕΡΜΗΣ, με το κορυφαίο λογισμικό και τις υποδομές που χρησιμοποιεί, εκμεταλλεύεται τα σύγχρονα συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης, υποστηρίζοντας περισσότερους από 70 διαφορετικούς κατασκευαστές καταγραφικών DVR (Digital Video Recorder) – NVR (Network Video Recorder), αξιοποιώντας πλήρως τις σύγχρονες τεχνολογίες Video Analytics, για την επαλήθευση των συναγερμών με οπτικό έλεγχο.

Με αυτό τον τρόπο χρησιμοποιεί το CCTV ως εργαλείο αποτροπής εγκληματικών πράξεων, αλλά και ως εργαλείο εξιχνίασης παραβατικών πράξεων. Επιβεβαιώνοντας και καταγράφοντας οπτικά κάθε περιστατικό συναγερμού εικόνας, όπως ορίζει το διεθνές πρότυπο BS8418, ενώ συμβάλει καθημερινά στην ασφάλεια των πελατών και συνεργατών του.

Η σουίτα Λογισμικού – τελευταίας γενιάς – που χρησιμοποιεί ο ΕΡΜΗΣ, διαθέτει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης, αναλύει, επεξεργάζεται και ορίζει τις προτεραιότητες, ενώ παράλληλα παρέχει μια ενιαία ολοκληρωμένη πλατφόρμα για την παρακολούθηση των πινάκων συναγερμών, συστημάτων βίντεο και της επαλήθευσης συναγερμών με οπτικό έλεγχο (Video Verification). Ανταποκρίνεται πλήρως σε όλα τα περιστατικά όπως ορίζουν τα διεθνή πρότυπα BS 5979, BS 8418, EN 50518, ΕΛΟΤ-50518 και καταγράφει όλες τις ενέργειες που πραγματοποιούνται κατά τη διαχείριση ενός περιστατικού, μαζί και τις εικόνες που συμμετείχαν σε μία επαλήθευση Οπτικού ελέγχου.

Με τη χρήση ασφαλών κωδικών μέσα από κρυπτογραφημένες σελίδες Internet, επιτρέπει την πρόσβαση στη βάση δεδομένων του Κέντρου Λήψης Σημάτων και μεταφέρει στον συνδρομητή – πελάτη, όλες τις πληροφορίες που αφορούν τα συστήματα που του ανήκουν, σε πραγματικό χρόνο.