• ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

  • Συνεχόμενο εισόδημα

  • Έτοιμες Λύσεις

  • Αύξηση πωλήσεων

Γίνετε μέλος της Ομάδας Συνεργατών του ΕΡΜΗ και εκμεταλλευτείτε το κύρος της υπογραφής του

Στην Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός – ΕΡΜΗΣ αναπτύσσουμε και διευρύνουμε συνεχώς το Δίκτυο Συνεργατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Καλύπτουμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο δραστηριοτήτων και νέων τεχνολογικών λύσεων, υποστήριξης και επίλυσης εξειδικευμένων θεμάτων στην ηλεκτρονική επιτήρηση συστημάτων ασφαλείας.

Είστε πιστοποιημένος εγκαταστάτης ή επαγγελματίας του κλάδου της ασφάλειας;

Ενταχθείτε στο πρώτο Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα και επωφεληθείτε ως συνεργάτης, με μοναδικά προνόμια για την επιχείρησή σας και πολλαπλά πλεονεκτήματα για τους πελάτες σας.

Έχουμε αναπτύξει ένα ευρύ, σύγχρονο και ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών προσανατολισμένων αποκλειστικά στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό επιχειρήσεων και συνεργατών.

Γιατί μας επιλέγουν οι επαγγελματίες του κλάδου

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Εδώ και 4 δεκαετίες, υπερβαίνουμε τις προσδοκίες όλων των επαγγελματιών του κλάδου, παρέχοντας αξιόπιστη και αποτελεσματική παρακολούθηση του Συστήματος Ασφαλείας ή και του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV).

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Δεσμευόμαστε για την παροχή άριστων υπηρεσιών και μακροχρόνιων συνεργασιών, με γνώμονα την αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στους Συνδρομητές μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Παρέχουμε το μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας, συνδυάζοντας την τελευταία τεχνολογία μαζί με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των στελεχών μας.

ΑΠΟΔΟΣΗ

Φροντίζουμε για τη διασφάλιση των βέλτιστων επιπέδων απόδοσης, καθώς εναρμονιζόμαστε πλήρως με το Αμερικάνικο Πρότυπο TMA «The Monitoring Association» και είμαστε πιστοποιημένοι κατά ISO/IEC 27001, ISO 9001 και ISO 45001.

Κορυφαία επιχειρηματικά εργαλεία για τον Επαγγελματία

Με την Online Υπηρεσία Απομακρυσμένης Διαχείρισης, οι επαγγελματίες συνεργάτες διαθέτουν απευθείας πρόσβαση στα στοιχεία των εγκαταστάσεων και των συνδρομητών τους, χωρίς επιπρόσθετο κόστος, άμεσα και εύκολα.

Διαθέτουμε το ταχύτερο και πιο ασφαλές λογισμικό περιβάλλον της Ελληνικής αγοράς. Η πρόσβαση παρέχεται μέσω κρυπτογραφημένου Web Interface, από tablet, smartphone και ηλεκτρονικού υπολογιστή, με χρήση ασφαλών ιδιόκτητων server.

Συνεργασίες με βάση τις ανάγκες και τις ειδικές απαιτήσεις με ευνοϊκούς όρους. Το πελατολόγιο παραμένει περιουσιακό στοιχείο κάθε Συνεργάτη.

Προσφέρουμε επιπρόσθετα εργαλεία για τους Συνεργάτες μας, όπως γραμματειακή υποστήριξη, προγραμματισμό ραντεβού πελατολογίου, αυτοματοποιημένες αναφορές τεχνικών προβλημάτων και περιστατικών.

Ενταχθείτε κι εσείς στο Δίκτυο Συνεργατών του ΕΡΜΗ

Στείλτε μας το μήνυμα σας στο: info@hellenicstation.gr

Καλέστε μας στο: +30 210 3425002.