Το Πρώτο Κέντρο Λήψης Σημάτων στην Ελλάδα

Με μια πορεία 4 δεκαετιών, προσφέρουμε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην Ασφάλεια της περιουσίας σας, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες και νύχτες το χρόνο.

Ο ΕΡΜΗΣ στεγάζεται και λειτουργεί στην Αθήνα. Οι εγκαταστάσεις και οι χώροι εργασίας της εταιρείας αναβαθμίζονται και εξοπλίζονται με τα πιο πρόσφατα συστήματα ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας και κορυφαίο λογισμικό, ενώ το 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων υποστηρίζει όλα τα πρωτόκολλα επικοινωνίας για κάθε συναγερμό.

4 δεκαετίες

Εμπειρία

25.000

Συνδρομητές

10.000.000 μηνιαίως

Σήματα

1.000.000 μηνιαίως

Ενέργειες

Υπερσύγχρονη τεχνολογία

Το Πρώτο στην Ελλάδα Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού, από το 1982, με τη μεγαλύτερη πελατειακή βάση, άνω των 25.000 συνδρομητών.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που εκπαιδεύεται σε συνεχή βάση, διατηρούμε υψηλά πρότυπα λειτουργίας, συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και την υψηλότερη αποτελεσματικότητα αποτροπής αρνητικών συμβάντων, ενώ διαθέτουμε όλες τις πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και λογισμικού.

Με αυτό τον τρόπο, στηρίζουμε την υλοποίηση των στρατηγικών επιλογών μας για ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων και υπηρεσιών, οι οποίες εξυπηρετούν τον εκσυγχρονισμό και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας προς όφελος του πελάτη και του εγκαταστάτη, ενώ παράλληλα ενισχύεται η τεχνογνωσία μας και παραμένουμε στην κορυφή.

Ολοκληρωμένη Ασφάλεια

Η εγκατάσταση και τοποθέτηση ενός συστήματος Ασφαλείας στο χώρο σας, μετατρέπεται 100% σε μέσο αποτροπής κάθε παραβίασης, μόνο μέσω σύνδεσης του συστήματος με ένα αξιόπιστο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Ο ΕΡΜΗΣ επιτηρεί συνεχώς την ορθή λειτουργία του συστήματος και ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές, εσάς και τους οικείους σας, σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

Με την 24ωρη παρακολούθηση, 365 ημέρες το χρόνο, έχετε δυνατότητα επαλήθευσης οποιουδήποτε περιστατικού (μέσω της καταγραφής εικόνας-video), αλλά και real time αποτροπής συμβάντος. Ο ΕΡΜΗΣ, υπερβαίνει εδώ και 4 δεκαετίες τις προσδοκίες όλων των επαγγελματιών του Κλάδου, παρέχοντας αξιόπιστες υπηρεσίες και αποτελεσματική παρακολούθηση κάθε συστήματος.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή προτίμησης μεγάλου αριθμού Εγκαταστατών συστημάτων Ασφαλείας στον ΕΡΜΗ, αφού εκτός των άλλων, η υπηρεσία αυτόματης αποστολής ενημέρωσης και η άμεση πρόσβαση για on-line ενημέρωση στην βάση δεδομένων του Κέντρου Λήψης Σημάτων, επιτρέπουν τον απόλυτο έλεγχο των Συστημάτων Ασφαλείας κάθε στιγμή, καθιστώντας τη σύνδεση ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία στον τομέα της Ασφάλειας.

Σύγχρονες Υποδομές

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων ΕΡΜΗΣ διαχειρίζεται περισσότερα από 10 εκατομμύρια σήματα, από χιλιάδες επιτηρούμενα συστήματα κάθε μήνα. Το τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό, με τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει, επεξεργάζεται, αναλύει, ορίζει την προτεραιότητα και παραδίδει στους χειριστές για περαιτέρω ενέργειες, ένα περίπου εκατομμύριο από αυτά τα σήματα.