Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα

Λειτουργούμε με καλύτερες και πιο αποδοτικές διεργασίες και διαδικασίες, προσφέροντας άριστη εξυπηρέτηση. Οι πραγματικά μοναδικές μας δυνατότητες, οι κορυφαίες υπηρεσίες και η εξειδίκευση σε ειδικές ανάγκες, καθορίζουν τα σημεία που υπερτερούμε, μαζί με τη μακρόχρονη εμπειρία μας.

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ

Νιώστε ασφαλείς ακόμα και στις πιο δύσκολες περιπτώσεις.

Κριτήρια Επιλογής – Γιατί ΕΡΜΗΣ

Η εμπειρία των μελών της Ομάδας μας δημιουργεί ένα μοναδικό συνδυασμό προσόντων, ικανό να αποτελέσει την τέλεια γέφυρα ανάμεσα στις επιχειρηματικές απαιτήσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές για την ασφάλεια. Μέσα από το τεχνικό υπόβαθρο το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του DNA του, ο ΕΡΜΗΣ  μπορεί να αναλάβει και να ολοκληρώσει με επιτυχία οποιαδήποτε ανάγκη.

Το Κέντρο Λήψης Σημάτων ΕΡΜΗΣ διαχειρίζεται περισσότερα από 10 εκατομμύρια σήματα, από χιλιάδες επιτηρούμενα συστήματα κάθε μήνα. Το τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό, με τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει, επεξεργάζεται, αναλύει, ορίζει την προτεραιότητα και παραδίδει στους χειριστές για περαιτέρω ενέργειες, ένα περίπου εκατομμύριο από αυτά τα σήματα.

Ο Ελληνικός Κεντρικός Σταθμός διαθέτει:

Έμπειρους, ικανούς, ευγενικούς με κατάλληλη επαγγελματική άδεια χειριστές που είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να απαντήσουν σε όλες τις καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να κάνουν την πρώτη εξερχόμενη κλήση από την λήψη του σήματος σε λιγότερο από 20 δευτερόλεπτα.

Σταθερή, προσεκτική και πειθαρχημένη εφαρμογή όλων των διαδικασιών και πολιτικών ενημέρωσης / απάντησης / επιβεβαίωσης σημάτων, αντανακλώντας τη σημερινή πραγματικότητα, τις συνθήκες και συμπεριφορές που ταιριάζουν στην Ελληνική Κοινωνία.

Σαφή και τεκμηριωμένη απάντηση σε όλα τα σήματα συναγερμού, χωρίς αμφιβολίες.

Συνεχή αξιολόγηση και προσαρμογή στις καινοτόμες τεχνολογίες του Κλάδου Παρακολούθησης, εξασφαλίζουν στους Συνδρομητές, τους Εμπόρους και τους Εγκαταστάτες τη δυνατότητα να αξιοποιούν για το δικό τους συμφέρον, την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ο ΕΡΜΗΣ υπερβαίνει, 4 δεκαετίες τώρα, τις προσδοκίες όλων των επαγγελματιών του Κλάδου, παρέχοντας αξιόπιστη και αποτελεσματική παρακολούθηση του Συστήματος Ασφαλείας ή και του Κλειστού Κυκλώματος Τηλεόρασης.

Τεχνικές διαδικασίες πρόληψης ψευδών συναγερμών, με απόλυτη αποτελεσματικότητα και πολιτικές επαλήθευσης συναγερμού. Αυστηρές και συγχρόνως ευέλικτες διαδικασίες αναγνώρισης, με γνώμονα την ασφάλεια των συνδρομητών αλλά και της πληροφορίας.

Ακριβή, αξιόπιστη και σε πραγματικό χρόνο καταγραφή, όλων των περιστατικών με αποτέλεσμα την υψηλότερη ασφάλεια για όλους τους συνδρομητές.

Καταγραφή όλων των συνομιλιών και διαρκής έλεγχος των στελεχών μας για την τήρηση των διαδικασιών.

Εκατοντάδες Έμποροι Συναγερμών και Εγκαταστάτες, χρησιμοποιούν τον ΕΡΜΗ προκειμένου να παρέχουν απόλυτη προστασία στους Συνδρομητές τους.

Δεσμευόμαστε στην παροχή άριστων και μακρόχρονων υπηρεσιών, με γνώμονα την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στους Πελάτες – Συνεργάτες μας.

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες παρέχουμε στους Συνδρομητές μας το μεγαλύτερο επίπεδο ασφαλείας, συνδυάζοντας την τελευταία τεχνολογία μαζί με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία των στελεχών μας.