Αίτημα σύνδεσης στο Κέντρο Λήψης Σημάτων

Στείλτε μας το μήνυμα σας στο: info@hellenicstation.gr

Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε τα στοιχεία που μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, νομό, πόλη, τύπο εγκατεστημένου συστήματος, εταιρεία εγκατάστασης και εκπτωτικό κουπόνι (αν υπάρχει).

24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού

Tίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την 24ωρη εξυπηρέτηση ενός Κέντρου Λήψης Σημάτων που είναι πάντα διαθέσιμο για εσάς. Σε κάθε απόπειρα απειλής ή διάρρηξης στο χώρο σας, αξιοποιούμε κάθε μέσο που μας παρέχει η τεχνολογία, για να επαληθεύσουμε κάθε περιστατικό, ολοκληρώνοντας τις απαραίτητες ενέργειες με κορυφαίους χρόνους ανταπόκρισης.

O ΕΡΜΗΣ διαχειρίζεται περισσότερα από 10 εκατομμύρια σήματα, από χιλιάδες επιτηρούμενα συστήματα κάθε μήνα. Το τελευταίας τεχνολογίας λογισμικό, με τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει, επεξεργάζεται, αναλύει, ορίζει την προτεραιότητα και παραδίδει στους χειριστές για περαιτέρω ενέργειες, ένα περίπου εκατομμύριο από αυτά τα σήματα.

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που εκπαιδεύεται σε συνεχή βάση, διατηρούμε υψηλά πρότυπα λειτουργίας, συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και την υψηλότερη αποτελεσματικότητα αποτροπής αρνητικών συμβάντων, ενώ διαθέτουμε όλες τις πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας και λογισμικού.

Η εγκατάσταση και τοποθέτηση ενός συστήματος Ασφαλείας στο χώρο σας, μετατρέπεται 100% σε μέσο αποτροπής κάθε παραβίασης, μόνο μέσω σύνδεσης του συστήματος με ένα αξιόπιστο Κέντρο Λήψης Σημάτων. Ο ΕΡΜΗΣ επιτηρεί συνεχώς την ορθή λειτουργία του συστήματος και ενημερώνει τις αρμόδιες αρχές, εσάς και τους οικείους σας, σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

Συνδέστε το σύστημα σας με το Πρώτο στην Ελλάδα Κέντρο Λήψης Σημάτων. Οι πραγματικά μοναδικές μας δυνατότητες, οι κορυφαίες υπηρεσίες και η εξειδίκευση σε απαιτητικές ανάγκες, καθορίζουν τα σημεία που υπερτερούμε, εδώ και τέσσερις δεκαετίες στον κλάδο της ασφάλειας.